Contact

Gradina-Zoo-Bucuresti

Adresa:

Aleea Vadul Moldovei, nr. 4,
Sector 1, Bucuresti, Romania (vezi coordonate)

Telefon: 021/2690600
Fax 021/269 06 05,

17 thoughts on “Contact

 1. Dan

  Buna ziua! Am si eu de donat 3 broaste testoase de Florida. Sunt din Cernavoda. Broastele au aproximativ 2-3 ani si au circa 10 cm carapace lungime. Daca va intereseaza va rog sa ma contactati. Nu am posibilitate de transport.

  Reply
 2. Roman Mihai

  Buna ziua,
  As dori sa stiu daca sunteti interesati de fan pentru animale.Il oferim gratuit.
  Fanul provine de pe un hectar de teren pe care il tundem si ingrijim periodic si ma gandeam ca ar fi mai util pentru animalele Dvs, decat sa il aruncam.
  Astept raspunsul Dvs.

  Multumesc.
  Cu stima,

  Roman Mihai Cristian
  Analist Achizitii
  mihai.roman@foxcom.ro
  P: +40(0)724 353 343 int 168
  F: +40(0)21 492 01 49
  http://www.foxcom.ro

  Reply
 3. Mihai

  Buna ziia. De doua zile detin un pui de bufnita pe care l-am gasit in fata blocului ai il tavaleau niate copii.l-am luat in casa I-am dat carme si apa iar noaptea am.stat cu el.afara vreo cateva ore, destul de departe de el in speranta ca va scoate vreun sunet sa il recupereze parintii. se poate sa il aduc la.dvs la zoo? ma puteti comtacta la 076266
  8552

  Reply
 4. Mary Kantarelou

  Dear colleagues,
  Could you please send me a contact name and e-mail address of your bird curator?
  I am monitoring the European population of the Red billed tucans and I would like to know if you host any specimens in your zoo.
  Kind regards,
  Mary Kantarelou

  Reply
 5. larisa

  Buna ziua,
  As vrea sa stiu daca sunteti interesati in a primi iarba pentru animale. Locatia este aproape de zoo.

  Va dog sa ma contactati pentru mail multe detalii.

  Astept mailul dumnravostra.

  Larisa Diaconu

  Reply
 6. dan

  În curtea unde stau pe un stâlp au avut cuib 2 berze una s a r?nit alta a plecat nu am nevoie de nici un ban doar dac? se poate sa o las la zoo tel 0732868736 0737920203 mul?umesc urgent

  Reply
 7. Matis Attila

  Buna ziua,

  se poate, va rog, un nume si contac (e-mail) al responsabilului pentru pasari exotice?
  va contactez numele unui grup de ornitologi care desfasoara un studiu legat de papagali si ar avea nevoie de sprijunul dvs.

  va multumesc.

  cu stima,
  Matis Attila

  Reply
 8. Maria

  Buna ziua,

  Am gasit acum cateva zile o prepelita. As dori sa o dau gratuit la gradina zoologica. Va rog sa ma contactati sa vedem cum trebuie sa procedam pentru a o aduce la dvs.

  Astept e-mail-ul dvs.

  Va multumesc.

  Reply
 9. daniela

  Buna ziua.
  Am fost in data de marti 23.12.2014 ora 14 la gradina zoo si vreau sa fac sesizarea ca, la verificarea biletelor, portarul/controlorul de la intrare mi le-a luat din mana intregi, fara a- mi returna cotorul.

  Reply
 10. Ramona Barbulescu

  Buna ziua! Donez 2 rechini pangasius pentru acvariu (aspect ca de pui de rechin) + 2 sanitari (optional acestia); varsta 1,6 ani si aprox. 40 cm fiecare. Daca sunteti interesati, va rog contactati-ma! Transportul in sarcina mea. O zi buna!

  Reply
 11. baranci doina

  La multi ani ! ma numesc Baranci Doina si sotul meu a gasit in zapada la tara ,dridu judet Ialomoita un pui de pasare de balta, cu cioc mare si ascutit ,drept ,cu un gat arcuit si cu labele cam ca de rata, are culoarea maro cu bej , m am gandit ca poate il puteti integra cu pasarile de aceeasi specie la zoo , e robust, vioi,Va rog acordati o sansa la viata,va multumesc dar nu va suprevietui daca nu e hranit corespunzator. tel 0768606828

  Reply
 12. violeta

  Buna ziua,
  Va rapesc un pic de timp.
  Am primit un iepuras angora mare alb/mascul. Intrucat eu mai am un mascul cap de leu nu am cum sa-i tin pe amandoi pt ca se bat.Din pacate nu stau la curte.
  Daca nu se poate sa-l primiti la dvs., ce sfat imi dati, unde sa-l donez, cu conditia sa nu ajunga in cuptor.
  Am incercat diverse site-uri si nimic.
  Va multumesc

  Reply
 13. Aurora

  Buna ziua,
  As vrea sa va donez un Pleco Plecostomus de aproape 25-27 cm. Acvariul meu a devenit deja prea mic pentru el. Daca va intereseaza astept un mail de la dvs.

  Cu stima,

  Reply
 14. Emma

  Bunza ziua,

  Am o broscuta testoasa de care din pacate nu mai pot avea grija din cauza ca plec din tara, nu stiu ce sa fac cu ea, are in jur de un an. nu este foarte mare si as vrea sa o duc intr un loc in care sa stiu ca este ingrijita si primeste mancare. ma puteti ajuta? Multumesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>