Home  >>  Stirile zoo  >>  Gradina Zoologica din Braila, distractie in familie

Gradina Zoologica din Braila, distractie in familie

Articol postat pe 24 aprilie 2023, in Stirile zoo.

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de relaxare si divertisment, unde sa va bucurati de frumusetea si diversitatea lumii animale, va recomandam sa vizitati Gradina Zoologica Braila 🦚, una dintre cele mai frumoase si mai mari gradini zoologice din tara.

Gradina Zoologica din Braila a fost infiintata in anul 1983 si este situata in partea de sud a orasului, pe Soseaua de Centura. Se intinde pe o suprafata de 4,6 hectare, din care pe 1,9 hectare sunt construite amplasamentele in care se gasesc cele 326 de exemplare de animale. Aici puteti admira 49 de specii de animale, din care 32 de specii de mamifere si 17 specii de pasari.

Gradina Zoologica Braila

Gradina Zoologica Braila 🐯 va ofera ocazia sa vedeti animale exotice si rare, cum ar fi tigrul siberian, leul african, bivolul african, zebra, camila, lama, muflonul, porcul spinos sau porcul vietnamez. De asemenea, puteti vedea animale autohtone si domestice, cum ar fi cerbul lopatar, capriorul european, capra neagra, oaia de camerun, vaca pitica zebu sau poneiul shetland. Nu lipsesc nici pasarile colorate si zgomotoase, cum ar fi papagalii, fazanii, gastele canadiene sau lebedele negre.

Gradina Zoologica din Braila este un loc ideal pentru cei mici, care pot invata lucruri noi si interesante despre animale si despre mediul lor natural. Parcul este prevazut cu trei locuri de joaca pentru copii si un manej pentru echitatie. Copiii se pot plimba cu poneii sau cu caruta si se pot distra pe trambulina sau pe castelul gonflabil. De asemenea, pot participa la activitati educative organizate de personalul parcului.

Program de Vizitare si Pret Bilete Gradina Zoo Braila

Gradina Zoologica din Braila este deschisa pe tot parcursul anului, cu un program diferit in functie de sezon. Pe timpul verii (aprilie – septembrie), parcul este deschis de luni pana duminica intre orele 10:00 si 20:00. Pe timpul iernii (octombrie – martie), parcul este deschis de marti pana duminica intre orele 10:00 si 18:00. Pretul unui bilet este de 5,50 lei pentru adulti si 2,50 lei pentru copii. Pentru fotografiere sau filmare se percepe o taxa suplimentara de 7 lei. Parcul are si o parcare auto cu o tarifa de 1 leu pe ora.

Gradina Zoologica din Braila este o atractie turistica de neratat pentru cei care iubesc animalele si natura. Este un loc unde puteti petrece cateva ore pline de distractie si educatie. Este un loc unde puteti admira frumusetea si diversitatea lumii animale. Este un loc unde puteti uita de grijile cotidiene si puteti respira aer curat.

Vizitati Gradina Zoologica din Braila 🦁 si veti avea parte de o experienta unica si memorabila!


Comments are closed.