Home  >>  Stirile zoo  >>  Gradina Zoologica Ueno din Tokyo, Japonia

Gradina Zoologica Ueno din Tokyo, Japonia

Articol postat pe 22 iunie 2023, in Stirile zoo.

Tokio este o metropola moderna si vibranta, plina de atractii culturale, istorice si de divertisment 🐼. Daca sunteti in cautarea unei experiente inedite si educative si va aflati in Tara Soarelui Rasare, nu ratati o vizita la gradina zoologica Ueno din Tokio, una dintre cele mai vechi si mai renumite din Japonia.

Gradina zoologica din Tokio se numeste Ueno si a fost fondata in anul 1882, ocupand o suprafata de 13 hectare in stilul traditional japonez. Aici puteti admira aproape 9000 de animale din 960 de specii, provenind din Asia si Africa, inclusiv unele animale rare, precum salamandre, fazani si panda uriasi.

Gradina zoologica Ueno este impartita in mai multe zone tematice, cum ar fi zona de savana africana, zona de padure tropicala sau zona de animale polare. De asemenea, gradina zoologica are un acvariu impresionant cu specii marine diverse si o expozitie dedicata reptilelor.

Gradina zoologica Ueno din Tokio, o destinatie fascinanta pentru iubitorii de animale

Unul dintre punctele forte ale gradinii zoologice Ueno este spectacolul cu delfini, care are loc zilnic intr-un bazin special amenajat. Aici puteti vedea cum aceste animale inteligente si prietenoase isi arata abilitatile si interactioneaza cu antrenorii si publicul.

Daca vreti sa vedeti gradina zoologica din Tokio fara sa va deplasati de acasa, puteti accesa site-ul oficial al acesteia si sa urmariti transmisiunile live cu unele dintre animalele vedeta, cum ar fi panda uriasi, lemurieni sau pinguini3. Astfel, puteti avea parte de o experienta virtuala captivanta si relaxanta.

Gradina zoologica din Tokio este o destinatie ideala pentru cei care iubesc natura si animalele si vor sa descopere mai multe despre biodiversitatea planetei noastre. Este un loc unde puteti invata, va puteti distra si va puteti bucura de frumusetea vietii salbatice.

Sigur! Gradina zoologica se afla intr-un apartament din Tokyo si este detinuta de un barbat numit Mr. Yoshimi Tanaka. Aceasta gradina zoologica are o suprafata de doar 30 de metri patrati si gazduieste doar sase specii de animale, inclusiv un porc vietnamez, un pui de gasca si un sarpe. Gradina zoologica este deschisa publicului si poate fi vizitata doar cu programare prealabila.


Comments are closed.