Home  >>  Stirile zoo  >>  Despre proiectul online Digital Zoo

Despre proiectul online Digital Zoo

Articol postat pe 18 octombrie 2013, in Stirile zoo.

Cum functioneaza o gradina zoologica online? Digital Zoo functioneaza cu multa pasiune, angajament, dorinta de a face lucrurile sa se intample, toate sprijinite de tehnologia digitala, de curiozitatea si interesul utilizatorilor de internet. Iata etapele importante ale proiectului Digital Zoo. Ramaneti alaturi de noi, pregatim multe alte surprize pentru iubitorii de animale, reptile, pasari si pesti.

Septembrie 2009 – Are loc lansarea Digital Zoo – singura gradina zoologica online din Romania, varianta digitala a Zoo Baneasa.

Octombrie 2009 – Digital Zoo aduna mii de fani care viziteaza zilnic animalele VIP.

Iulie 2010 – Julio si Isabela, tamarinii de la Zoo Baneasa, devin animale VIP. Digital Zoo lanseaza un concurs de scenarii, micii vizitatori ai gradinii zoologice digitale, cu varste intre 7 si 14 ani, pot participa la primul concurs din Romania de scenarii online, inspirat din viata animalelor.

Noiembrie 2010 – Digital Zoo initiaza primul program de adoptii virtuale din Romania. Vizitatorii Digital Zoo pot adopta unul din animalele VIP.

Decembrie 2010 – Digital Zoo primeste recunoasterea internationala bine meritata, premiul intai la European Excellence Awards, in 2010, la categoria „Culture & Entertainment”.

Iulie 2011 – Lemurienii din Madagascar devin animale VIP. Cei 5 pufosi: Makina, Ajambul, Shanika, Zumbalina si Ebela, pot fi urmariti non stop la Digital Zoo.

Septembrie 2011 – Digital Zoo lanseaza lectiile de zoologie. Scoala virtuala introduce o metoda educationala alternativa, care apeleaza la resurse multimedia, filme si fotografii.

Copiii pot intra in dialog in timp real in cadrul unui chat (live text) dedicat, au acces la chestionare si sunt asistati de un specialist in biologie pregatit sa raspunda intrebarilor.


Comments are closed.