Home  >>  Stirile zoo  >>  Moara de Vant, o Gradina Zoologica deosebita in Cluj

Moara de Vant, o Gradina Zoologica deosebita in Cluj

Articol postat pe 21 aprilie 2023, in Stirile zoo.

Daca sunteti in cautarea unei escapade in natura, unde sa va bucurati de compania unor animale diverse si prietenoase, va recomandam sa vizitati gradina zoologica Cluj, Moara de Vant 🐅, o gradina zoo situata in localitatea Salicea, la doar 20 de kilometri de Cluj-Napoca. Moara de Vant este o ferma de animale care a fost transformata intr-un parc de agrement pentru toate varstele.

Aici puteti admira peste 250 de animale din peste 45 de specii, cum ar fi porcusori de Guineea, capre, capriori, cerbi, ponei, magari, lame, mufloni, maimute, cai, porci vietnamezi, ulii, soimii, vacutele pitice Zebu, dragonii cu barba, potarnichile de California, broastele testoase, ratonii, ursuletii nasosi, oile de camerun, veveritele, papagalii si multe altele.

Gradina Zoologica Cluj-Napoca

Ceea ce face Moara de Vant speciala este faptul ca vizitatorii pot mangaia si hrani animalele direct din palma. Pentru doar 2 lei puteti primi un recipient cu hrana speciala pentru fiecare specie. Pentru copii, galetuta de hrana este inclusa in pretul biletului.

Moara de Vant ofera si alte activitati recreative pentru cei care vor sa se distreze si sa se relaxeze. Puteti face plimbari cu trenuletul prin parc, puteti juca minigolf sau puteti sari pe trambulina. Puteti face si calarie pe cai sau pe ponei sau puteti urma trasee de catarat. Daca vreti sa vedeti parcul din alt unghi, puteti face plimbari cu sania sau cu caruta.

Program de Vizitare si Pret Bilete Gradina Zoo Moara de Vant

Gradina zoologica Moara de Vant este deschisa zilnic intre orele 10 si 19 (in perioada aprilie – septembrie) si intre orele 10 si 17 (in perioada octombrie – martie). Pretul unui bilet la gradina zoo este de 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii. Parcul are si o parcare gratuita si o terasa unde puteti servi masa sau o gustare.

Moara de Vant este o destinatie ideala pentru cei care iubesc animalele si natura. Este un loc unde puteti petrece cateva ore pline de distractie si educatie. Este un loc unde puteti intra in contact direct cu animalele si puteti afla lucruri interesante despre ele. Este un loc unde puteti uita de stresul cotidian si puteti respira aer curat.

Vizitati gradina zoologica Moara de Vant 🦁🐻🦓🦚🐹🐵🐯 si veti avea parte de o experienta unica si memorabila!


Comments are closed.