Home  >>  Stirile zoo  >>  Gradina Zoologica din Targu Mures, Zoo Targu Mures

Gradina Zoologica din Targu Mures, Zoo Targu Mures

Articol postat pe 25 aprilie 2023, in Stirile zoo.

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de relaxare si divertisment, unde sa va bucurati de frumusetea si diversitatea lumii animale, va recomandam sa vizitati Gradina Zoologica Targu Mures 🦁, una dintre cele mai mari si mai moderne gradini zoologice din tara.

Gradina Zoologica din Targu Mures a fost infiintata in anul 1960 si este situata in partea de est a orasului, pe Platoul Cornesti, la o altitudine de 488 de metri fata de nivelul marii. Se intinde pe o suprafata de 40 de hectare, din care 10 hectare sunt ocupate de amplasamentele in care se gasesc cele peste 500 de exemplare de animale. Aici puteti admira peste 100 de specii de animale, din care 60 de specii de mamifere, 30 de specii de pasari si 10 specii de reptile.

Gradina Zoologica Targu Mures

Gradina Zoologica din Targu Mures va ofera ocazia sa vedeti animale exotice si rare, cum ar fi leul alb, tigrul alb, lemurul cenusiu, maimuta capucin, zebra Grevy, antilopa nilgai, bizonul american sau crocodilul Nilului. De asemenea, puteti vedea animale autohtone si domestice, cum ar fi lupul cenusiu, vulpea rosie, mistretul european, capra neagra, oaia turcana sau calul Lipitan. Nu lipsesc nici pasarile colorate si zgomotoase, cum ar fi papagalii ara, flamingoii roz, lebedele mute sau strutii emu.

Gradina Zoo Targu Mures este un loc ideal pentru cei mici, care pot invata lucruri noi si interesante despre animale si despre mediul lor natural. Parcul este prevazut cu un loc de joaca pentru copii si un spatiu pentru picnic. Copiii se pot plimba cu trenuletul prin parc sau se pot distra pe tobogan sau pe balansoar. De asemenea, pot participa la activitati educative organizate de personalul parcului.

Program de Vizitare si Pret Bilete Gradina Zoo Targu Mures

Gradina Zoologica din Targu Mures este deschisa pe tot parcursul anului, cu un program diferit in functie de sezon. Pe timpul verii (aprilie – septembrie), parcul este deschis zilnic intre orele 9:00 si 19:00. Pe timpul iernii (octombrie – martie), parcul este deschis zilnic intre orele 9:00 si 17:00. Pretul unui bilet este de 25 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii (de la 2 ani), elevi, studenti sau pensionari. Pentru fotografiere sau filmare se percepe o taxa suplimentara de 10 lei. Parcul are si o parcare gratuita.

Gradina Zoologica din Targu Mures este o atractie turistica de neratat pentru cei care iubesc animalele si natura. Este un loc unde puteti petrece cateva ore pline de distractie si educatie. Este un loc unde puteti admira frumusetea si diversitatea lumii animale. Este un loc unde puteti uita de grijile cotidiene si puteti respira aer curat.

Vizitati Gradina Zoologica din Targu Mures 🐯 si veti avea parte de o experienta unica si memorabila!


Comments are closed.