Home  >>  Stirile zoo  >>  Peste 200 de animale salbatice in Abu Dhabi

Peste 200 de animale salbatice in Abu Dhabi

Articol postat pe 5 septembrie 2018, in Stirile zoo.

Daca ati visat intotdeauna sa participati la un safari, de acum visul nu mai este atat de indepartat! In loc sa ajungeti in Africa pentru asa ceva, puteti opta pentru Emiratele Arabe si pentru un safari in parcul natural creat acolo ce ascunde nu mai putin de 200 de animale salbatice in Abu Dhabi din 10 specii diferite.

Uriasul parc natural se gaseste evident in Abu Dhabi, iar aici puteti admira rinoceri, antilope, girafe, gazele, tot soiul de pasari si, spre surprinderea tuturor, chiar si lei!

Animalele au fost aduse din Africa de Sud dupa indelungi tratative duse de catre initiatorul proiectului Mohammad Alfaqeer si mai multe rezervatii care au vrut sa fie mai mult decat sigure ca animalele ce vor trai in Abu Dhabi, in imensa rezervatie dedicata, vor avea o viata buna, fara a duce lipsa de nimic.

Planul de viitor este popularea imensului parc de peste 220 de hectare cu si mai multe specii de animale, pasari si reptile si transformarea sa intr-un refugiu pentru pasarile migratoare care, au drum lung de strabatut atunci cand vine iarna in tarile in care obinuiesc sa traiasca.

Rezervatia este una dintre cele mai mari atractii de acest tip din lume si are, asa cum spuneam, in continuare planuri de a se extinde si a-si imbogati varietatea de specii prezente aici, dorind ca pe viitor sa ofere un sanctuar cat mai multor specii, facand mereu tot posibilul ca acestea sa se simta cat mai in largul lor.

Desi deja puteti calatori pentru a face safari in Abu Dhabi, parcul este intr-o continua schimbare si amenajare astfel incat sa aiba capacitatea de a oferi animalelor prezente aici un loc cat mai aproape de ceea ce ele ar numi „acasa”.

Pana in momentul de fata cei care au vizitat deja parcul s-au declarat multumiti si fascinati de ceea ce au vazut, asadar daca aveti in plan sa faceti safari in Africa de Sud, pana ajungeti acolo, aveti la indemana Emiratele Arabe, ceva mai aproape de casa, la costuri ceva mai accesibile.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul oficial: www.ead.gov.ae/en


Comments are closed.